E Liquid Kopen In Belgie

E-liquid Van Millers

De temperatuur is van groot belang als je het meeste uit jouw medicinale hashish wilt halen. Bij hoge temperaturen loop je het risico op ontbranding van het plantmateriaal en dat willen je niet. Bij verbranding wordt platmateriaal namelijk omgezet in schadelijke, giftige stoffen. Blijft de temperatuur echter te laag, dan gebeurt er weinig. De werkzame stoffen in wiet, cannabinoïden en terpenen, hebben iederverschillende kookpunten.

Dat betekent dat er een bepaalde temperatuur moet zijn voordat het bestanddeel van een solide naar een gasoline-vorm transformeert. Het kookpunt van de cannabinoïde THC is 157 graden Celsius, maar verhoogt iets als de cannabis onder druk in een afgesloten container zit. De meeste verdampers verhitten dan ook tot ergens tussen de a hundred and eighty en 200 graden Celsius. Niet alle vaporizers hebben verschillende temperatuurinstellingen. Dat is jammer, gezien niet alle cannabisproducten bij dezelfde temperatuur verdampen.

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Verdampen is een van de meest gezonde manieren om cannabis te gebruiken. Door de plant tot een bepaalde temperatuur te verhitten, transformeert de hars tot een smakelijke damp. En in deze hars zitten de werkzame stoffen. Groot voordeel: dit is veel gezonder dan de verbranding die plaatsvindt in een joint.Maar waar moet je op letten als je een vaporizer aanschaft?

Getagd: / /