Xeo E Liquid Kopen

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Verkrijgbaar met of zonder nicotine. NicotinesterkteEen optie kiezen0mg/ml3mg/ml – Tijdelijk uitverkocht6mg/ml – Tijdelijk uitverkocht12mg/ml18mg/mlWissen

Kiwi en aardbeien bubblegum Flavourtec Intense Fruity Gum is een kiwi en aardbei kauwgom smaak. Verkocht in 10ml flesjes.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak. Standaard sorteringSorteren op nieuwsteSorteer op prijs: laag naar hoogSorteer op prijs: hoog naar laagFilter opties Flavourtec Intense Cinnamon Crunch is een mix van ontbijtgranen, kaneel en melk.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in Polen. Verkocht in 10ml flesjes met of zonder nicotine. NicotinesterkteEen optie kiezen0mg/ml – Tijdelijk uitverkocht3mg/ml – Tijdelijk uitverkocht6mg/ml12mg/ml18mg/mlWissen

Getagd: /