E Sigaret Of E Liquid Kopen? De Beste E

U kunt kiezen uit de volgende smaken van de Intense lijn: Verder kunt u ook de volgende smaken van de Only lijn bestellen De meeste e-liquids hebben een Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine ratio van 50%PG/50%VG.

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

U krijgt ook een informatieve bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw elektrische sigaret. E-liquid Veiligheidswaarschuwing Deze producten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Waaruit bestaat e-liquid? Wat is een Pod systeem? Bent u op zoek naar Flavourtec e-liquids?

Flavourtec is een Poolse producent van e-liquid voor elektronische sigaretten. Ze hebben verschillende smaken, verdeeld over een aantal lines.

Maak een keuze…Hoeveel nicotine? Wat betekent MTL en DL dampen?

Drip Hacks – Toffee Apple 250ml

Ze zijn dus geschikt voor de meeste e-sigaret starter-units. U kunt ze ook in pod systemen gebruiken. Uiteraard voldoen deze e-liquids aan de EU-wetgeving. Zij zijn dus beschikbaar in 10ml flesjes met een kindveilige dop.

Getagd: / / /