Elektrische Sigaret Kopen

E-liquid Van Millers

Ook kan u bij ons een kant en klaar recept verkrijgen die verschillende smaken bevat of kan u uw eigen mengsel samenstellen. Wij bieden dampers ook een brede waaier aan one-shot-aroma’s : Boss Shots, Egoist, K-Boom, Vampire Vape zijn daar een voorbeeld van.

U kan starten met een basisvloeistof, deze vormt dus de foundation van uw recept. Basisvloeistof (base) kan u in grote flessen kopen met een volume van ml. Populaire merken zijn oa: Vape or DIY, Extra Pure, Flavor Monks, and so on… Wij raden dan ook aan iets meer aroma te gebruiken indien u veel vg gebruikt.

Propyleenglycol (pg) zal je aroma versterken, ook zal je liquid minder kleveriger zijn en uiteraard ook iets minder damp genereren. (vooral gebruikt bij de lichtere verdampers)

Deze nicotine boosters, kan u niet bestellen through deze webshop wegens wetgeving. Wel kan u deze verkrijgen in onze Vape-Company winkels te Bornem, Dendermonde, Hamme & Ternat! U kan ook de accessoires voor uw e-sigaret bestellen:

cbd booster dient toegevoegd te worden aan e-liquid. Deze fusie van aardbei, watermeloen en een hint van Kiwi zal… een mix van rode bessen,zwarte druiven ,anijs en munt Tropical Breeze is heerlijk fris en fruitig. Een heerlijke combine van kiwi, bosvruchten en aardbei met een t…

U kan bij ons e-liquid bestellen, zowel in kleine als grote hoeveelheden én dit kan free of charge bezorgd worden bij u thuis! Uiteraard bent u ook steeds welkom in één van onze vape shops in Bornem, Dendermonde, Hamme of Ternat (Vlaanderen). Of u nu een beginnende damper bent of een meer ervaren ‘vaper’, onze enthousiaste medewerkers staan klaar om op al uw vragen te antwoorden! Wij raden beginners aan als eerste de one-shot-aroma’s te gebruiken zodat u op zoek kan gaan naar de smaken die het beste bij u passen. Een greep uit ons assortiment: fruit, munt, tonic, zoet, roomachtig, koffie, tabak, fris…

Millers Juice Silverline Menthol

Meer informatie hierover kan u vinden op onze web site -firm.be en daar kan u uiteraard ook een bestelling plaatsen. Als eerste kiest u het materiaal dat u nodig heeft: DIY-materiaal on-line bestellen gaat snel en eenvoudig. -Kant-en-klare eliquids (zonder nicotine wegens wetgeving) – Boost & Vape: Eliquid, verpakt in een grotere fles, waardoor u plaats heeft om zelf nicotine boosters toe te voegen.

Getagd: / /