Thc E

5 Zo kweek je zelf de meest kleurrijke wiet 7 Bladeren snoeien voor dikkere toppen, zo doe je dat 9 Hoe zie ik of autoflowers oogstrijp zijn? 10 De 5 bloeifases van wietplanten

In deze licht-ontvlambare video zie je hoe het gemaakt wordt. Cannabis schutbladeren, wat kun je daarmee? 1 Het geheim van een geweldig wortelstelsel voor je wietplant

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

2 Roerdalen is echt de slechtste plek voor wietliefhebbers! three Wijkagenten grappen over 11 kg wiet met…

Sterke wietplanten met stikstof (N) KWEKEN Mijn eerste wietplantje #7: de oogst (slot) KWEKEN Opruimen, knippen en buiten verder kweken DOKTER GROEN Lucilu Shuttle 6: eersteklas LED voor al je wietplanten PRODUCTEN/SHOPS Super Silver Haze & Mimosa verenigd in Quicksilver CANNABIS SOORTEN

Advies Nodig Bij Het Kopen Van Je E-liquid?

Door het coronavirus gaan veel cannabisliefhebbers hun eigen wiet kweken. Dan ben ik tenminste verzekerd van genoeg wiet in deze onzekere tijden.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Wie zegt me dat coffeeshops altijd open zullen blijven? Nee, de coffeeshops zijn toch nog gewoon open? Ik vertrouw erop dat dat altijd wel zo zal blijven. Ik zou wel willen maar het mag nog steeds niet. Ik ben een gehoorzame burger en doe niets wat niet magazine.