Vaporizer Voor Cannabis Kopen

Wat Dacht Je Van Cbd E-liquids?

Vrijdag Valentijnsdag! Maak een wietboeket voor je lief 10 februari Geef je lief deze Valentijn een bos bloemen waar ze écht op zit te wachten. Bud babe Queencyn laat zien hoe je zo’n wietboeket schikt. Kijken: 11 knettergekke cannabiskneusjes 23 januari Net als bij het menselijke ras komen onder wietplanten ook weleens kneusjes voor. En dat levert een bijzondere groene freakshow op, kijk zelf maar!

Stoppen met roken als blower, hoe doe je dat? 07 januari Het nieuwe jaar is voor veel blowers aanleiding om definitief te stoppen met de tabaksjoints. We helpen je op weg met suggestions en alternatieven. Een smakelijke berg wiet ter vermaak 12 december Verveeld? Nog niet helemaal wakker?

Te stoned om je te concentreren? Hier is het perfecte vermaak: een heerlijke berg wiet om naar te kijken! Kick out de Zwarte Piet-discussie, en wel zó!

Rapper Kaascouse heeft dé oplossing om een eind te malen aan alle Zwarte Piet-discussies, en brengt voor- en tegenstanders bij elkaar. Kijk, zo maak je cannabis Live Resin 27 november Live Resin is cannabisconcentraat dat smaakt als een bloeiende wietplant ruikt.

CNNBS blijft ze echter gewoon gebruiken, en in dit artikel leggen we uit waarom. Van deze video word je ook stoned sixteen maart Coffeeshops dicht, geen kruimel wiet te krijgen? Deze zogenoemde binaurale video maakt je stoned tijdens je gedwongen tolerantiepauze. Video: Zo goed zag je THC nog nooit!

Advies Nodig Bij Het Kopen Van Je E-liquid?

De 5 beste coffeeshops van Amsterdam 17 februari Waar scoor je in Amsterdam de lekkerste wiet? Waar hangt de beste sfeer? Dit zijn vijf van de betere coffeeshops die onze hoofdstad kent. Dit zijn 5 soorten, en hoe ze gemaakt worden.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

12 maart Video: Dit is de ‘Wizard Stone’, een one hundred fifteen gram wegend en dikke 20K kostend THCA kristal dat er 3 maanden over deed om dit formaat te bereiken. Top 10 monsterlijk grote toppen! 28 februari Het is wellicht het oudste spelletje dat bestaat: wie heeft de grootste? Nou, deze wiettoppen hoeven zich nergens voor te schamen!

Getagd: / /