Groothandel Blended Vapes Juice Co

37 hashish & corona memes om te lachen 26 maart Verveeld en wel even klaar met alle bangmakerij op het nieuws? We verzamelden 37 hilarische stoner hashish & corona memes om te lachen. Waarom wij wél indica & sativa blijven zeggen 25 maart Gesteggel over de namen indica en sativa. Ze zouden niet kloppen.

De High Van E-liquid

In 100 seconden van stek naar oogst dus, geniet ervan! Video: zo rook je hasj zonder tabak 30 april Hasj puur roken is lastig maar het kan dus wel. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een drinkglas, een rietje, een paperclip én deze video. 1 april: nóg 37 hashish & corona memes om te lachen 01 april april! Geen kikker in je bil, maar een vrolijk start van de maand der maanden met 37 nieuwe hashish & corona memes om te lachen!

Drip Hacks – Raspberry Doughnut 250ml

Wat dacht je ervan om eens flink te verdwalen op Instagram, tussen de schitterende wietfoto’s van zes professionele fotografen. Zo’n grote wietplant zag je nog nooit in een Solo Cup! 25 mei De Solo Cup Challenge is een uitdaging waarbij kwekers een zo groot mogelijke wietplant kweken in een klein potje. Zo groot als deze zag je echter nog nooit!

Cannabis kweekronde: one hundred dagen in one hundred seconden 11 mei Wiet kweken duurt lang? Niet in deze time lapse need daarin staat iedere seconde voor één dag.

Getagd: / / /