Millers Juice

E-liquid Van Millers

Terpenen zijn vluchtige aromatische stoffen uit cannabis en andere planten zoals bijvoorbeeld naaldbomen. Foto: Roxana Gonzalez, Shutterstock Gefeliciteerd, je cannabis e-juice is klaar. Je kunt het nu opzuigen met een injectienaald en in je e-sigaret doen om van te genieten. Je zult versteld staan over de smaak en de kwaliteit van deze e-juice!

Advies Nodig Bij Het Kopen Van Je E-liquid?

In Amerika zijn er daarom een aantal speciale basisvloeistoffen op de markt waarin hars wel goed oplost. Hier zijn deze helaas niet te koop.

We maken in dit recept echter gebruik van terpenen* als oplosmiddel. Dit is vele malen smakelijker en makkelijker, maar ook wel iets duurder. Een flesje terpenen van 2 milliliter kost 36,95 euro, gelukkig heb je aan eight druppels genoeg. Terpenen zijn de natuurlijke aromatische stoffen die niet alleen in hashish, maar ook in andere planten-, kruiden- en fruitsoorten voor komen. Cibiday verkoopt zogenaamde terpenenprofielen van diverse wietsoorten die je hiervoor kunt gebruiken.

Getagd: /