E Liquid Kopen In Belgie

De High Van E-liquid

Een halve gram rosin is genoeg voor een persoonlijke portie cannabis e-juice. We zullen de methode om rosin te maken hier niet uitleggen, aangezien we dat in dit artikel al uitgebreid deden. Belangrijker om te weten, is dat je ongeveer een halve gram rosin nodig hebt om een heerlijke portie hashish e-juice te maken. Als je goede wiet gebruikt, heb je hier ongeveer drie gram wiet voor nodig. Zoals eerder uitgelegd, misplaced hars maar moeilijk op in de standaard e-liquid basisvloeistoffen PG en VG.

Liefhebbers maken het dan ook dikwijls zelf door de werkzame stoffen in een basis e-juice op te lossen. Alleen lukt dat vaak niet erg goed omdat de hars uit hashish niet goed in basis e-liquids PG (propylene glycol) of VG (vegetal glycerin) oplost.

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

De smaak laat te wensen over en de hars klontert dan in je e-sigaret, dat kan beter! Het concentraat dat je op deze manier maakt heet rosin, je hebt er vast wel eens van gehoord. Voor degenen die geen idee hebben wat rosin is, leggen we het even kort uit.

Getagd: / /