Elektrische Sigaret Kopen

De High Van E-liquid

Het ziet er niet uit als blowen en is dus ook nog eens heel discreet. E-blowen is dus smakelijk, praktisch en heel discreet. Als de kwaliteit goed is, smaakt het alsof je pure terpenen aan het verdampen bent, en wordt wiet roken nóg smakelijker Het probleem met e-liquids met THC is alleen dat het in de lage landen officieel nog verboden is.

  • Levering uit eigen Voorraad
  • Voordat je e-liquid gaat kopen is het handig om te weten wat dit is.
  • E-liquid is de vloeistof, welke wordt gebruikt in de e-sigaret.

6 f*cking DHZ-bongs met Ricky van Trailer Park BoysVideo: Maak zelf glijmiddel met THC! E-juice met THC is retepopulair! Gelukkig maak je met het volgende recept, je eigen sublieme e-juice mét THC!

Vampire Vape – Strawberry & Kiwi

Een goede hashish e-juice met THC is ontzettend lekker, ontzettend praktisch en ontzettend populair maar ook best lastig om te maken. Cannabis e-juice is een smakelijk concentraat met THC dat je in principe in iedere elektronische sigaret kunt roken. Als de kwaliteit goed is, smaakt het alsof je pure terpenen aan het verdampen bent, en wordt wiet roken nóg smakelijker. Het is daarnaast ook erg praktisch, je kunt het gewoon binnen doen zonder dat je hele huis naar de wiet ruikt en een e-sigaret produceert ook geen as.

Getagd: / /